Pohoří La Sal

Ráno jsme se probudili v kempu Masons Draw campground do krásného sluníčka, ale byla dost zima. Ke snídani jsme vařili rejžovou kaši, jenže to trvalo asi hodinu a pořádně jsme potrápili plynovou bombu, takže rejži už asi jíst nebudem – omylem jsme totiž koupili nepředvařenou 🙂

Pěší procházka po La Sal nás žádná nezaujala, takže jsme nakonec vyrazili na jeden kopec u silnice La Sal Loop Road jen tak na divoko – cestou necestou. Bylo to po takovym sesuvu a dost se to sypalo, bylo to hodně do kopce po kamenech. Nahoře pěknej výhled na severozápad do údolí Castle Valley směrem na Arches. Dolů jsme se prodírali srkz keříčky a u auta ještě sbíráme dřevo na plánovaný večerní ohýnek v kempu. Pak jedem dál autem povyhlídkový silnici La Sal Loop Road a pak krásným skalnatým údolím podél Colorada od severu do města Moab.

2016-09_usa-073

V kempu RV Resort Campground dáváme sprchu, dobíjíme baterie u všeho co máme. Pak jedem na skok do Arches, zbytek stihnem hlavně zítra. Večerní grilovačka – burgry se povedly, k tomu místní moabský pivko. Masa bylo trochu moc, takže zbylo ještě na zítra na sváču do tortily.

googlephotosProhlédněte si všechny fotky z USA 2016!